Uw cameraman in Arnhem en omstreken.

Een ervaren cameraman nodig?

Sjors-Tonk-BeeldPraktijk-Film-Foto-Video-editing-VJ-producties-1
CAMERAWERK, nu 395 euro. 8 uur opnames, Mobiele Studio, Canon EOS 5D M3, Tripods / Slidetrack, Steadycam / Crane, Microfoons / zender, Softbox / Verlichting, Monitor / Preview.

Mijn Services

Concept

Een goede videoproductie valt of staat met een goed en origineel concept.  De eerste fase bestaat uit een kennismaking en brainstormsessie. We leggen zoveel mogelijk associaties die te maken hebben met uw product of boodschap. Dit komt terug in het concept. BeeldPraktijk levert dé creatieve input waaruit veel goede ideeën voortvloeien. Het beste idee wordt uitgewerkt en resulteert in een pakkend script.  Dit script vormt de basis voor het storyboard. Uiteindelijk draait het er om, om datgene te laten zien, waarvan ú wil dat gezien wordt!

Video / Foto

BeeldPraktijk uit Arnhem zorgt voor uw videoproducties en fotoregistraties van uiteenlopende evenementen, zoals theater- en dansvoorstellingen. BeeldPraktijk is tevens gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften, bedrijfsvideo’s, uitvaarten, productvideo’s, productfotografie en zakelijke profielfoto’s. BeeldPraktijk is werkzaam door geheel Nederland en kan zowel de foto- als videografie voor uiteenlopende evenementen en gebeurtenissen verzorgen. BeeldPraktijk staat garant voor hoge kwaliteit (full HD) foto- en videoproducties voor een scherpe prijs.

Visuals / Presentaties (VJ)

BeeldPraktijk weet als geen ander hoe belangrijk visuals en de lichten zijn voor een show, optreden, act etc. Hoe zou een dergelijke show eruitzien zonder show en visuals? Goede visuals worden steeds belangrijker bij een concert, evenement of optreden van een DJ. Zonder de juiste visuals en belichting is een DJ slechts een bewegende stip in een schijnende muur van licht. Visuals zijn bij uitstek te gebruiken bij optredens maar lenen zich ook zeer goed om bedrijfspresentaties extra aandacht te geven voor een groter publiek.

Camjo / ENG

BeeldPraktijk verzorgt snel en kwalitatief hoogstaande CAMJO en ENG-opdrachten. BeeldPraktijk is uw cameraman, geluidsman en journalist in één. In opdracht gaan we zelfstandig of gezamenlijk op pad om voor u uw item te maken zoals u dat wilt. Het thema staat centraal bij het maken van een item. BeeldPraktijk onderscheidt zich door te focussen op kwaliteit van zowel de inhoud als techniek. Doordat we goed in staat de juiste beelden te pakken, deze zelfstandig en zeer snel te editen kunnen we meerdere opnames doen in een zeer kort tijdsbestek.